Om OREX

Med aptit på kvalitet i alla led

Orexi betyder aptit på grekiska. Och det är precis vad Orex står för, aptit på mat och goda råvaror, men också aptit på att vara en god samarbetspartner. En partner som ger det lilla extra när det gäller kvalitet, service och omtanke.

Idag är Orex en dominerande aktör inom vårt segment i Skåne. I slutet av 1980-talet, när Orex fungerade som grossist till livsmedelsbutiker, fick vi en förfrågan om att leverera råvaror till en pizzeria. Från det lilla formatet har vi utvecklats till en komplett och renodlad grossist inom restaurangnäringen. Pizzerior är fortfarande en viktig kundgrupp, men andra restaurangtyper och caféer växer snabbt i antal på vår kundlista.

Vi har aldrig sett tillväxt som ett självändamål, utan vi har vuxit i en takt som gjort att vi kunnat hålla samma höga servicenivå till alla våra kunder. Vi tror också att det är just därför vi fortsätter med en stadig tillväxt.

Vårt familjeföretag har lager och kontor i Staffanstorp, en lokalisering som ger oss både expansionsutrymme och optimala transporttider till alla våra kunder.

om_oss1

om_oss2